/ /? Den bedste acne ansigt vaskes, ifølge hudlæger

? Den bedste acne ansigt vaskes, ifølge hudlæger

Neutrogena Oliefri Acne Wash Pink Grapefrugt Facial Cleanser

Neutrogena Oliefri Acne Wash Pink Grapefrugt Facial Cleanser

Den lyserøde grapefrugtrens er en besat overklassisk af en grund. Det har varerne: Det er salicylsyre-baseret til at behandle alt fra blackheads til breakouts plus C-vitamin for at afbalancere olie, især i T-zonen. Hvad mere er, giver den lyse citrusdrug en (til tider meget behov) boost om morgenen.

Købe det: $ 9, walgreens.com

Biore Charcoal Acne Cleanser

Biore Charcoal Acne Cleanser

Salicylsyre kombineret med trækul wiggles densvej ind i porerne for at rense alt det olie og hudceller gunk. Du vil nyde, hvordan det har en dejlig kølig tingle, der efterlader dit ansigt at føle sig rystende rent. Hvis du føler dig lidt tør efter, følg op med en dejlig, ikke-komedogen fugtighedscreme.

Købe det: $ 6, amazon.com

Lær alt, hvad du nogensinde vil vide om voksen acne:

Neutrogena Rapid Clear Stædig Acne Cleanser

Neutrogena Rapid Clear Stædig Acne Cleanser

En 10% benzoylperoxid formel, denne gårtungt til at angribe bumserende bakterier og fjerne de pletter, der netop har vundet. Tør dit ansigt. Fordi BP kan tørre, kan det være nyttigt at tage en lette indgang med denne. Start med at bruge det en gang om dagen og opbygges som tolereret.

Købe det: $ 8, amazon.com

(Komplet din hudpleje med denne dybt rensende porestandrende lermaske fra Women's Health Boutique.)

PanOxyl Benzoyl Peroxide Acne Creamy Wash

PanOxyl Benzoyl Peroxide Acne Creamy Wash

En anden BP renser, denne ringer ind i en moderat 4% styrke. Det er pakket i en cremet formulering, som giver ekstra fugt, så du er tilbage med blød hud

</ Article>
Vær opmærksom på:
2016-2017 sabrin97.org - Ophavsret til teksten, billeder og videomateriale udgivet på dette websted tilhører deres retmæssige ejere.