/ / Sådan: Pretty Summer frisurer

Sådan: Pretty Summer frisurer

Fashion Plait
"Skinny turbans er en stilfuld måde at holde håret væk fra dit ansigt." -Jeffrey Paul, kendte frisør.

Trin for trin
Spritz en tekstureringsspray på rent, tørt hår til tekstur og hold (prøv Alterna Summer Hair Rx Ocean Waves Texturiserende Spray, $ 20, beauty.com).

Træk hår til den ene side af halsen og flettet detover skulderen, indtil du er en tomme fra enderne og derefter fastgjort med et elastikbånd. (For hår, der er skulderlængde eller kortere, saml hår i en side hestehale i stedet.)

Træk en turban-stil wrap over dit hoved og omkring din hals; skub det op, så det ligger langs din hårlinje (vist: L.Erickson USA Slide Interlock Turban, $ 38, franceluxe.com). Træk forsigtigt hver side af fletningen for at løsne den; jo mere fortrydt det er, jo køligere det vil se ud. I sommeren handler det om naturlige hår stilarter.Deep Sweep
"En sofistikeret barrette tilføjer et strejf af glam til tousled hår." -Jeffrey Paul

Trin for trin
Mist en tekstureringsspray på rent, tørt hår for at give det et rodet udseende og en mat tekstur (prøv Oribe Hårpleje Dry Texturizing Spray, $ 39, oribe.com).

Tør let håret på den ene side af hovedet. Dette vil give dit hår bedre greb og hjælpe barrettens ophold sæt.

Opret en side del (brug det højeste punkt på et øjenbryn som vejledning), og fej det forreste af dit hår over din pande mod den side, du drillede.

Saml hår og klip det ind i en barrette på øjenhøjde (vist: Evita Peroni "Vernie" Clip, $ 19, hairboutique.com). Afslut med hårspray (prøv V05 Perfect Hold Styling Hairspray, $ 2, hos apoteker).Windblown Waves
"Flydende bølger er uanstrengt sexede, og vendingerne gør udseendet mere legende." -Miok, frisør i New York City

Trin for trin
Arbejd en golfbold
</ Article>
Vær opmærksom på:
2016-2017 sabrin97.org - Ophavsret til teksten, billeder og videomateriale udgivet på dette websted tilhører deres retmæssige ejere.