/ / Kim Kardashian fik sine strækmærker fjernet

Kim Kardashian fik sine strækmærker fjernet

kim kardashian stretch mark fjernelse

Næsten meget hver voksen på planeten har påmindst et strækmærke - det er bare en del af livet. Mens nogle mennesker er stolte af at have tjent deres tigerstriber, har andre ikke det. Kim Kardashian falder ind i sidstnævnte camp.

Det Holde op med Kardashians stjerne for nylig havde stregmærker fjernet påkontor hos hendes hudlæge, Simon Ourian, M.D., afslørede hun på Snapchat. "Jeg har lige forladt Dr. Ourian's kontor, og vi har arbejdet med stregmærker i dag, og jeg føler mig så begejstret for, at jeg endelig gjorde det," sagde hun søndag med et bunnyfilter. "Jeg har været så bange for at gøre det og troede det ville såre så ondt, og det gjorde ikke så ondt." Hun sagde ikke, hvor hun havde hendes stregmærker fjernet.

Ifølge E!, Ourian køste først Kims hud og brugte derefter aCoolBeam laser til at fordampe overfladiske celler, fjernelse miniscule fraktioner af hudvæv ad gangen. Som du kan forvente, er det ikke billigt: ​​Hele proceduren koster alt mellem $ 2.900 og $ 4.900 pr. Område.

Gary Goldenberg, M.D., medicinsk direktør for dermatologi fakultet praksis på Icahn School of Medicine på Mount Sinai, siger laser arbejder ved at stimulere kollagen og elastiske fibre, der er strakt ud og unormale i strækmærker. CoolBeam lasere er ikke meget udbredt, siger han, men de kan vinde i popularitet.

Og selvfølgelig er der spørgsmålet om $ 4,900: Fungerer denne ting faktisk? Det kommer an på. "Strækmærker er meget vanskelige at behandle," siger Goldenberg. "Jeg fortæller altid mine patienter, at en behandling, der kan virke for en patient, muligvis ikke giver det samme resultat i et andet."

Mens stregmærker er en normal del af livet,nogle mennesker kan ikke lide dem, og det er okay. Hvis du har stretchys, du vil se væk, men ikke har budgettet til en laserbehandling som Kim, anbefaler Goldenberg at bede din hudlæge om andre procedurer som mikronedling sammen med blodplader-rich plasma (PRP) behandlinger (en minimalt invasiv procedure der bruger fine nåle til at punktere huden for at skabe en kontrolleret skade og injicere en blodpladskoncentration, der hjælper med sårheling) eller en enkelt behandling med en fraktioneret CO2-laser (som fjerner lag med beskadiget hud). "Det vil sandsynligvis give dig det bedste bang for pengene", siger han.

Disse muligheder er dog stadig dyre: Goldenberg vurderer, at micronedling med PRP koster omkring $ 1.000 pr. Behandling, mens en CO2-laser koster omkring $ 4.000 pr. Behandling, der gør det stort set det, som Kim får.

Vær opmærksom på: