/ / Få et hårsnit? Spørg dig selv disse 7 spørgsmål først

Få et hårsnit? Spørg dig selv disse 7 spørgsmål først

haircut styling spørgsmål at spørge

Det er ingen hemmelighed at ændre dit hår kan væreskræmmende AF. På den ene side kan du ende med at se ud som dit bedste selv nogensinde; på den anden side kan ting gå galt forkert, og du må muligvis bruge uger i at gemme sig, mens du venter på ting at vokse ud.

Men hårændringer skal ikke være såangstprovokerende. Derfor er det smart at finde ud af, hvad du vil (og hvorfor du vil have det), før du bestiller en aftale. Vi spurgte top stylister for at tage de største spørgsmål, du bør spørge dig selv, før du selv sætter fod i en salon. Her er deres forslag:

TIL CUTS:

1. Hvor ofte bærer jeg en hestehale?

Dette er et afgørende spørgsmål for folk, der erovervejer at gå kortere, siger Steven DeCarlo, senior stylist på Mizu New York salon. Selvfølgelig, hvis du går for kort, kan du skrue dig over i updo afdelingen. Tal med din stylist, hvis du ikke er sikker på, hvor kort du sikkert kan gå.

Ikke klar til at skære det hele ud? Frygt aldrig - her er fire måder du kan rocke din hverdagskød på:

2. Hvor meget tid er jeg villig til at bruge på mit hår?

Bangs er en biggie for dette. "Når det kommer til bangs, kan de og tendens til at være mere vedligeholdelse," siger DeCarlo. "Det er noget, jeg altid siger, før du smider på en kvinde." Er du villig til at komme ind for regelmæssige bang-trimmer? Og er du villig til at stille dit smæk hver morgen? Hvis ikke, er det nok ikke 'gør for dig'.

3. Er jeg klar til at ryste tingene op?

Jet Rhys, en kendte stylist i San Diego, sigerhun spørger altid folk, hvor længe de har tænkt på en forandring, når de siger, at de ønsker en transformation. "Hvis svaret er for den sidste måned eller længere, ved jeg, at hun er klar til et nyt udseende," siger Rhys. Hvis du lige har besluttet dette på et indfald, måske giv det endnu en uge eller to.

4. Har det udseende jeg vil eksistere?

Du har sikkert hørt før du skulle tagebilleder med dig, og stylister siger det er en rigtig god ide - både for dem og for at sikre, at det udseende, du vil have, er en legitim ting. Din stylist bør se på billeder, du har bragt og være ærlig med, om udseendet vil fungere for dig, siger Rhys. Hvis ikke, vil han eller hun typisk foreslå tweaks for at gøre det rigtigt. (Kom godt i form og føl dig godt med Women's Health's All In 18 DVD!)

TIL FARVE

5. Hvornår var jeg lykkeligst med min hårfarve?

Det virker som et underligt spørgsmål, men FrankFriscioni, farve designer på Oon Arvelo Salon på Manhattan, siger, at det betyder noget. Hvis du vil genoptage en farve, du havde, da du var barn på stranden, fortæller du en anden historie end en, du kunne lide på en arbejdstur i sidste år. Betydning, du kan virkelig være på udkig efter en plejefri, yngre farve - din stylist kan hjælpe dig med en nuance, der virker for dig nu.

6. Hvad er min hudfarve for størstedelen af ​​året?

Din hudtone kan ændre sig, afhængigt af tidspunktetaf året, og om du bare gik på ferie, siger Friscioni, og det kan gøre en forskel i, hvor længe du vil beholde en farve. For eksempel, hvis du har tendens til at være blege i hovedparten af ​​året, kan et bleget blond udseende vaske dig ud.

7. Hvor skal jeg være om seks uger? Og seks uger efter det?

Hårfarveændringer er ingen joke, og Friscionipåpeger, at de har brug for vedligeholdelse for at dække dine rødder og røre op fading farve. Hvis du planlægger at foretage en stor ændring, og du vil holde den ny, skal du sørge for at du ikke er ude af byen om en måned eller deromkring.

Det er klart, at hårforandringer er en big deal, ogFriscioni siger, at det er en god ide at absorbere dit nye look. Tjek det ud i ikke-salon dagslys, og se hvordan du føler om det om et par dage. Hvis du stadig er begejstret, fantastisk. Hvis ikke, ring til din stylist - han eller hun burde være villig til at arbejde sammen med dig for at få det rigtigt.

Vær opmærksom på: