/ / 5 højtproteinis, der er som en fest i din mund

5 højproteinis, der er som en fest i din mund

højproteinis

Forte Gelato

Protein: 15 gram pr. Portion
Vi ved, den første is på vores liste er ikkefaktisk is overhovedet. Men gelato er så meget bedre end is, ikke? Plus, Forte Gelato er lavet med økologiske, fair-trade ingredienser (som burfri æggeblommer til ekstra creme) og mælkeprotein til en ekstra satiating boost.
Køb det i smag som: chokolade, vanille, ingefær og espresso

højproteinis

IceNLean

Protein: 10 til 20 gram pr. Portion
Hvis du vælger IceNLean i muskelbygningenversion, spiser du en kæmpe 20 gram protein takket være græsmatet valleprotein. Det handler om så meget som du ville få i en halv kop kyllingebryst. Den eneste ulempe? Du skal være en chokolade elsker, da det er den eneste smag IceNLean har.
Køb det i smag som: chokolade eller lys chokolade

højproteinis

Trives

Protein: 9 gram pr. Portion
Folkene bag Thrive siger, at det kan nydes somet kosttilskud eller endda for at forbedre træningsevnen. Det skyldes, at denne pint ikke kun har ekstra protein, det pakker også 24 forskellige vitaminer og mineraler og fire probiotiske kulturer.
Køb det i smag som: saltet karamel, smørret pecan, chokolade, vanille og jordbær

højproteinis

OPLYST

Protein: 7 gram pr. Portion
ENLIGHTENED kalder sig "den gode for isencreme. "Og vi må være enige. Selv om ingen is er bedre for dig end rågrønsager, har ENLIGHTENED helt sikkert en ben op næringsmæssigt på Ben og Jerry's af verden - ud over proteinforøgelsen Jeg får også 20 procent af din daglige fiber i en enkelt servering, og kun 5 gram sukker.
Køb det i smag som: frosset varm chokolade, jordnøddesmør chokoladechip, havsalt karamel og mynte chokolade chip

højproteinis

Halo Top

Protein: 6 gram pr. Portion
Sandhed: Halo Top har kun lidt protein mere end din typiske is (Haagen-Dazs har ca. 5 gram pr. Portion), men vi synes stadig, at det fortjener en plet på denne liste. Hvorfor? På toppen af ​​det ekstra gram protein tilsættes en hel pint af Halo Top til kun 240 kalorier og 16 gram sukker. Sammenlign det med de mere end 1.000 kalorier og 76 gram sukker, du ville få i en Haagen-Dazs pint. Vi vil kalde det en rigtig god bytte.
Køb det i smag som: chokolade mokka chip, fødselsdagskage, citron kage, og den sædvanlige chokolade, vanille og jordbær

Vær opmærksom på: