/ / 7 sjove nye hotdog top ideer

7 sjove nye hotdog toppede ideer

Sommeren ville ikke være sommer uden hotdogs(kylling eller veggie hunde tæller helt sikkert). Franks kan være en varmvejstradition, men det betyder ikke, at de skal være samme gamle, samme gamle. Bland ting op på din næste cookout med disse kreative toppingkombinationer inspireret af hunde serveret på nogle af de bedste frankfurter led i hele landet.

Guy Gourmet

Giv din fyr et tip om, at det er tid til at blande det op på grillen. Bestil Guy Gourmet i dag! Klik her for at lære mere.

Sydlige hund
Hot Diggity er en lokal Philadelphia hotdogfælles, men dens kokke trækker inspiration fra hele landet. Tilfælde i punkt: På en nylig hotdog-klasse (ja, det er vært for klasser), lærte instruktører en hotdog med pimentoost, sennep og løg. Lær hvordan man laver fedtfattig pimentoost for at prøve dette hjemme.

Italiensk hund

Når du tænker på tinselby, er der sandsynligvis hotdogsDet er ikke det første, der kommer i tankerne. Men Pink's Hot Dogs i Los Angeles har været en Hollywood-legende i mere end 70 år. Masser af celebs har spist der, og mange af deres hotdogs er endda opkaldt efter stjerner - inklusiv tidligere Kvindernes sundhed cover star Giada DeLaurentiis! Giada 's navnebringer er stablet højt med hakkede tomater, shredded mozzarellaost og sauterede peberfrugter, løg og svampe.

Veggie Lover's Dog

Veggie hunde er gode og alle, men der er ikke nogetfaktisk nogle grøntsager i dem (i betragtning af at de typisk er lavet af sojabønner, som er bælgfrugter). Crif Dogs i New York City retsmidler, at problemet med deres Veggie Special, en tofu hund omfattet hakket løg, tomater, agurk og jalapeños. Selvom du foretrækker dine hotdogs med kød i dem, er det stadig en velsmagende (og nærende) topping combo.

Tropisk hund

Frank's Night Out, der ligger i Plainfield, Illinois, har mere end 20 slags hotdogs på menuen (ikke tæller den daglige special!). En af vores favoritter: The Jamaican Me Hungry, som følger med jerk sauce, mango habanero salsa og grillede løg. Du er velkommen til at tilføje ekstra frisk mango, hvis du vil øge dit vitamin A-indtag.

All-American Dog

Der er masser af steder at købe hotdogs i NewYork City s Central Park, men de fleste af dem vandt ikke gourmet-medmindre du går til Public Fare, det vil sige. Koncessionsstanden, som serverer tilskuere ved Shakespeare i Park forestillingerne, er kendt for sin Picnic Dog. Lav en riff på fadet hjemme med knuste grill kartoffelchips (bagt hvis du kan lide), hakkede skalge og sennep.

Spicy Dog

Hvis du ikke bor i Dallas, Texas, kan du måske ikke prøve de hjemmelavede veggie hunde fra Lucky Duck Dogs hjemme - men du kan blive inspireret af hvad de kaster på toppen af ​​det: spinat, queso fresco og Sriracha sauce. Yum!

Corny Dog

Trin 1: Lav en krydret majsrille ved at blande sammen sød majs, pickle relish og jalapeno peberfrugter. Trin to: Stik det på en hotdog, og tilføj selleri salt, a la Ohioana hotdog fra Dirty Franks Hot Dog Palace i Columbus, Ohio. Trin tre: Nyd!

Græsk hund

Tæller det som at følge middelhavsdiet, hvis du lægger din hotdog op med agurk, tomat, løg, feta, oliven, oregano og tzatziki sauce og top det hele med en pepperoncini? Det er hvad Hotdogs på Main i Dunedin, Florida, gør med sin græske hundehund - og det er helt lækkert.

Vær opmærksom på: