/ / 10 Lækre Kale Opskrifter

10 lækre kale opskrifter

En alsidig Veggie
Hvis du ikke har hoppet på kale-toget, skal du overvejedette dit boardingopkald. Denne grønne grøntsag er med i alt 33 kalorier pr. Hakket grønt. Det er en total ernæringsenergi: Det er syltetøj med immunforstærkende vitamin A, fri radikale kæmper vitamin C og knoglestyrker vitamin K. Plus, det " en god kilde til fiber, jern, kalium og magnesium.

Uanset om du er på udkig efter en velsmagende skål, et hovedretter eller endda en smoothie, har du disse 10 kale opskrifter dækket.

Pølse, Hvidbønne og Kale Rotini
Denne smagfulde pasta med fuld hvede pakker 13 g protein pr. Portion, så det er garanteret at fylde dig, ikke ude.

Få den fulde opskrift her!

Sort Kale Bruschetta
Kale sauteed med hvidløg og rød peberflager giver denne opdatering på traditionel italiensk antipasto et krydret spark.

Få den fulde opskrift her!

Kale og Cannellini Bønner
Denne garlicky kale opskrift er bevis positiv, at nogle gange er det bedst at holde tingene simple. Plus, det er den perfekte side skål til stort set ethvert måltid.

Få den fulde opskrift her!

Overnatningskaladsalat
Ingredienser som honning, granatæblefrø ogpinjekerner gøre for en sund salat dine smagsløg vil elske. For at infuse dine grønne med smag, marinere dem i dressingen natten over - eller i 30 minutter, hvis du bare ikke kan vente så længe at grave i.

Få den fulde opskrift her!

Polenta, Kale og Æg
Den cremet tekstur af polenta par lækker med sauteed kale. Og lad ikke æggene kaste dig - du kan spise denne skål når som helst. (Som om du havde brug for en undskyldning for at spise morgenmadsmad til middag.)

Få den fulde opskrift her!

Krydrede Kale Chips
Trænger noget knarsomt? Disse kale chips vil helt ramte stedet - især fordi du kan vælge uanset smag du er i humør til. Følg den grundlæggende opskrift, og tag derefter mellem fire krydderier: Citron, Røgfrit, Sesam eller Osteagtig sort peber.

Få den fulde opskrift her!

Sund High C Smoothie
Sip din vej til et stærkere immunsystem! Kale, appelsinjuice og kiwifrugter gør for en super nærende smoothie, som kun 92 kalorier er klar og er klar i 5 minutter.

Få den fulde opskrift her!

Kødboller med Sauteed Veggies
Overvej dette et lettere men stadig lækkert alternativ til spaghetti og kødboller. Bytt den gigantiske bunke pasta til en seng af kale, kirsebær tomater og gulerødder simmered i hvidvin.

Få den fulde opskrift her!

Seared tunger med citronsaft og salvie
Den velsmagende trio har du sikkert ikke prøvet: jakobsmuslinger, sauteed kale og acorn squash. Bonus: Dette lette, men fyldende måltid pakker en imponerende 20 g protein pr. Portion.

Få den fulde opskrift her!

Sød og krydret Quinoa Hash
Tre powerfoods-søde kartofler, kale og quinoa-make til en utrolig, smagfuld skål. Den bedste del? Du kan piske det op i 15 minutter fladt.

Få den fulde opskrift her!

Vær opmærksom på: