/ / 6 Wacky Beauty Behandlinger Hver kvinde bør prøve i sin levetid

6 Wacky Beauty Behandlinger Hver kvinde bør prøve i sin levetid

vampyr ansigtsbehandling

Husk den berømte Instagram post Kim KardashianVest deles af en blodig post-facial selfie? Ja, det kan se lidt skræmmende ud, men Mona Gahara, M.D., en hudlæge og klinisk instruktør ved Yale School of Medicine, siger, at behandlingen har fordele. "Du bruger dit eget blod til at stimulere kollagenproduktionen i ansigtet," siger hun. "Personens blod er trukket og derefter bliver det geninfunderet tilbage i huden med mikronedler for den ønskede effekt." Resultaterne: Glattere hud og mindre definerede rynker takket være fyldstofvirkningen af ​​blodets blodplader og plasma.

Prisskilt: Platelet Rich Plasma Vampire Facial, der tilbydes på New York og New Jersey kontorer af plastikkirurg Jeffrey Wise, M.D., koster $ 100 pr. Session.

microneedling

Micronedling til hovedbunden er et must, sigerLeanne Citrone, medejer og stylist på Andy Lecompte Salon i Beverly Hills, som sværger ved de behandlinger hun har fået fra dermatologen Brian Dubow, MD "Med en rullende enhed skaber han mikroskopiske sår i hovedbunden, der skal fremme blodgennemstrømningen til området og stimulere til ny hårvækst, "siger hun. Behandlingen starter hårvækst og er ideel til at lede efter tykkere tråde. Citrone siger, at hun bemærker en mærkbar forskel i sine klienters maner, når de har gjort det.

Prisskilt: Ifølge Realself.com, den største online kosmetisk kirurgi samfund, en pakke af microneedling sessioner kan køre dig op til $ 700.

snegl ansigtsbehandling

Nej, vi griner ikke. Snegle slime ansigtsbehandling er ægte og virkelig god til din hud, siger New York City-baserede hudlæge Joshua Zeichner, MD "Den slime, som snegle producerer, er rig på hyaluronsyre, hvilket forklarer, hvorfor sneglbehandler kan hjælpe med at berolige huden", siger han . "Hyaluronsyre er et naturligt sukker med stærke fugtighedsegenskaber. Det tiltrækker vand fra dybt inde i huden for at hjælpe med at hydrere de tørre ydre lag."

Prisskilt: EscarGlow facial, der tilbydes på plastikkirurgens kontor Matthew Schulman, M.D., i New York City, koster $ 375.

kaviar maske

Et ekstra specielt tilbud på New York CitysCornelia Spa ved Surrey er et must, siger Tara Cruz, spa direktør. Den Reparative Caviar og Oxygen Quench kombinerer eksfoliering, en kaviar maske og flydende oxygen for et forfrisket, glat ansigt. "Caviar er fantastisk til øjeblikkelig tilspænding uden tørreffekten, samtidig med at du eliminerer fine linjer," siger Cruz. "Dette er en stor splurge for en stor lejlighed eller speciel begivenhed."

Prisskilt: Den Reparative Caviar og Oxygen Quency behandlingkoster $ 325 før skat og tip på Cornelia Spa. La Prairie laver også en uber-pæn hjemme kaviar maske ($ 330, laprairie.com), hvis en tur til spa er ud af spørgsmålet.

blå lysterapi

Ikke-ultraviolet blåt lys kan bidrage til at forbedre akne,mens rødt lys kan hjælpe med fine linjer. "Blå og røde lys har potentielle antibakterielle, antiinflammatoriske og oliehjertehæmmende fordele", siger Robert Anolik, M.D., en hudlæge hos Laser & Skin Surgery Center i New York. FDA har rent faktisk ryddet blåt lys som en terapi for acne, og hjemmeudstyr er tilgængelige. En af vores faves: Tria Acne Clearing Blue Light ($ 299, triabeauty.com).

Prisskilt: En session koster cirka $ 225, men det varierer afhængigt af, hvilken ekspert du ser, og hvor du bor, ifølge RealSelf.com.

placenta ansigtsbehandling

Harry Styles og Victoria Beckham sværger ved dette,ifølge Hollywood Reporter. Heldigvis er der ingen grund til at være bekymret for den ick faktor. Annie Chiu, M.D., en dermatolog ved The Derm Institute, siger, at de næringsrige dele af placenta udvindes og anvendes derefter. "Får genetisk har fysiologisk tilsvarende vækstfaktorer og signalering af proteiner til mennesker," siger hun. "Fårplacenta er næringsstof tæt og rig på kollagenforstærkende proteiner og ingredienser, der efterlader huden smidig, blød og glødende, hvilket gør den til en berømthedsfavoritter."

Prisskilt: Priserne løber fra $ 600 - $ 1.000 på Lancer Dermatology Clinic i Beverly Hills.

Vær opmærksom på: