/ / 5 Tegn, du har brug for en receptpligtig acnebehandling i stedet for OTC-stoffet

5 tegn, du har brug for receptpligtig acnebehandling i stedet for OTC-stoffet

acne ar

Hvis du bemærker nogen ændringer i konturen på dinhud (ikke kun farven), book en aftale med din derm pronto for at få hurtigere virkende meds. "Scarring betyder, at huden begynder at udskille eller er forhøjet over overfladen," siger Whitney Bowe, M.D., en hudlæge i New York. Ansigtslår kan være vanskeligt at behandle uden kraftige lasere, og derfor vil du hurtigt komme over de hudforværrende zits.

cystisk acne

"Acne der er dybt under huden og gør det ikkeforbinder overfladen, føles smertefuldt, og varer lang tid er normalt cystisk acne, som skyldes hormonelle ubalancer, "siger Bowe. (Andre tegn på, at din acne er hormonal: Den udvikler sig langs din kæbe eller nedre ansigt og kommer med din periode.) Den krumme nyhed er, at hormonel acne normalt ikke reagerer godt på aktuelle behandlinger. "På det tidspunkt vil du enten have brug for en p-piller eller en pille som spironolacton (en recept med almindeligt anvendt til behandling af højt blodtryk), som regulerer hormonerne," siger Bowe.

receptpligtig acne behandling

Paging vores sweaty, gym-elskede damer: "Normalt har folk, der har acne, der er spredt til deres bryst og ryg, svært ved at få det under kontrol med over-the-counter topiske produkter, og de har brug for en kombination af en oral recept og en aktuel recept til at behandle det," siger Bowe .

acne behandling

Sikker på, du er nødt til at give OTC meds en chance forarbejde, men vent ikke seks måneder, hvis magien ikke sker. "Hvis du beskæftiger sig med typiske whiteheads og blackheads, men du har prøvet en masse OTC-produkter og fire til seks uger senere virker der ikke noget, så er det tid til at lave en aftale med din derm," siger Bowe.

acne behandling

Mere opløftende nyheder for utålmodige peeps: "Du går aldrig til en aftale med en hudlæge, der siger," Hvorfor er du her? Din acne er ikke alvorlig nok, "siger Bowe. "Nogle gange vil folk bare have hurtigere resultater, selvom deres acne er mild, og receptpligtige produkter er godkendt af FDA, fordi de arbejder hurtigt og effektivt." Bryllup kommer op? Starter et nyt job? Hvis du vil have klar hud hurtig - uanset hvad du har at gøre med - receptpligtige behandlinger er en mulighed.

Vær opmærksom på: