/ / 10 Struggles Only Blondes kan virkelig forstå

10 Struggles Only Blondes kan virkelig forstå

Barbie

Lad os være rigtige: At være en blonde er fantastisk. Dine retfærdige tråde ser chic ud i enhver sæson. Og gråhår? Disse vil ikke være mærkbare i årevis. Buuuuut der er også nogle ulemper ved at have lighterlåse. Her er 10 ting, kun blondiner vil forstå:

1. Dit hår bliver fedtet i et varmt sekund. Jo lettere dine tråde, jo hurtigere begynder de at blive olieagtige. God ting tør shampoo passer så godt sammen med din farve.

2. Klor er din største fjende. Hele dit hår-vil-grønt-hvis-du-svømmer alt for lang ting er ingen joke. Pas på for mange pooldage, eller du risikerer at ligne Ryan Lochte post-pooltid i Rio.

via GIPHY

3. Vent, bare sjov: Varme er din største fjende. Blondt hår har tendens til at være mere skrøbeligt, så hele tiden på Drybar gør ekstra skade på dit 'gør. Cue forbandelsen af ​​de splittede ender.

4. Du kan ikke bære lyserød uden at se ud som Barbie. Uanset hvor meget du elsker farven, er det svært at trække af uden at komme ind i plastikområdet.

via GIPHY

5. Du lever af lilla shampoo. Blondiner kæmper altid med brassiness. Glemmer din violette shampoo, når du pakker til en bachelorette weekend med holdet, betyder i det væsentlige, at dine tråde er skruet.

6. Du har brug for specielle hårbind og bobby pins. Lån dem fra din brunette ven er ikke en mulighed, når du har super-lys hår. Det vil sige, medmindre du vil have det super indlysende at dine tråde holdes på plads med 24 stifter.

7. Du kan ikke forlade huset uden mascara. Lysere dit hår, lysere dine vipper. Faktisk, uden mascara, er de praktisk talt usynlige. Vær forsigtig med at skræmme små børn om morgenen.

via GIPHY

8. Udfyldning af dine pande kan være en b * tch. Samme ting går til dine pande. Selvom de er tykke, er de lette, hvilket gør det umuligt at opnå et Lilly Collins-niveau pande spil.

9. Rødder er altid et problem. Blondiner skal håndtere konstant farvevedligeholdelse. Tilbringe endnu et par timer i solen lyser dit hår, hvilket er fantastisk, indtil du pludselig beskæftiger sig med mørke rødder et par uger senere. En yderligere grund til at ønske, at sommeren ville vare for evigt.

10. Folk tror du er dum. Det værste ved at være en blondine har at gøre med en levetid på dumme blonde vittigheder. Få nyt materiale, hadere.

via GIPHY

Vær opmærksom på: