/ / Vil Microneedling forbyde dine strækmærker en gang for alle?

Vil Microneedling forbyde dine strækmærker en gang for alle?

microneedling

Hvis du er noget som os, er du sikkert ikke en stor fan af nåle. Men den nyeste skønhedstrend indebærer at få mange af dem til at kaste dig i ansigtet. Yep. Microneedling, som lover at reducere udseendet acne ar og stregmærker, blandt andet hud problemer, er ved at blive populær som en ansigtsbehandling.

"Den minimalt invasive mikronedlingsteknikinvolverer en række små, meget fine nåle, der passeres over huden, hvilket skaber mikroskader, der udløser ny kollagen og elastinsyntese, idet huden begynder at naturligvis reparere sig selv, "siger Dendy Engelman, MD, en bestyrelsescertificeret dermatolog på Manhattan Dermatologi og kosmetisk kirurgi. "Disse mikroskader stimulerer væksten af ​​kollagen, stilladset under huden, hvilket forbedrer udseendet af nogle ar og rynker. Det skaber også kanaler, der tillader forskellige stoffer-serum eller dit eget plasma-at trænge dybere ind i huden, hvilket resulterer i bedre produkt effektivitet. "

Fascineret? Her er hvad du ellers skal vide:

Hvem skal prøve Microneedling?

Enhver søger at forbedre udseendet af dereshud, forhindre tegn på ældning, behandle pigmentering eller rynker eller falme acne ar eller stregmærker er en fremragende kandidat, siger Adriana Rodriguez, træningschef for hudpleje mærke Sesderma USA. (Um, så dybest set alle os). Alligevel er der grænser - det virker kun for ar og rynker, der er på overfladisk side, så hvis du har noget rigtig dybt, er det ikke rigtigt for dig.

Hvad skal du vide før din første behandling?

Du bør bestille en konsultation for at gå over dinforventninger med hudlægen eller æstetikeren du vil se, siger Rodriguez. De vil være i stand til at gennemgå de mest egnede hjemmeplejeprodukter og diskutere før- og efterbehandlingsforanstaltninger, siger hun. Hvis din hud er inficeret, betændt, eller hvis du har eksem eller åbne acne læsioner, ring til kontoret for at se om du kan omlægge din aftale. Hvorfor? Fordi mikronedling kan sprede bakterier omkring dit ansigt og muligvis forårsage yderligere infektion. Vil du prøve en hjemme-enhed? "Sørg for at konsultere din hudlæge for at sikre, at denne behandling passer til dig, og hvis de produkter du bruger kan ledsages af mikronedling," siger Engelman.

</ P>

Et billede indsendt af Earlwood-By App Only (@radiancebylara) på

</ P>

Hvad er smerten som?

Mens hver persons smertetolerance er anderledes,de fleste eksperter beskriver følelsen forbundet med mikronedling som et tolerabelt ubehag. Generelt kan det udføres uden lungerende opløsning eller bedøvelse (selvom du får det gjort på lægenes kontor, kan du muligvis vælge et følelsesmiddel, hvis du føler dig brug for det). "Der er typisk ingen smerter forbundet med en nålelængde mindre end .5 millimeter," siger Jamie O'Banion, formand og medstifter af Beauty Bioscience, skaberne af GloPRO, en hjemme-mikronedling enhed, der bruger .3 millimeter nåle . Når det er sagt, forventer nogle rødme efter proceduren (dette skal dø ned om et par timer).

Hvor ofte behøver du behandlinger for at opretholde resultater?

En serie på seks behandlinger hver anden til fireuger anbefales, afhængigt af din huds tilstand. "Når du har opnået de ønskede resultater, anbefales det at gøre enkeltbehandlinger hver fjerde til seks uger til vedligeholdelse," siger Rodriguez. Og husk det: Ifølge Realself.com, det største online kosmetisk kirurgi-fællesskab, kan en pakke sessioner føre dig op til $ 700 (GloPRO til sammenligning koster $ 200).

</ Section>
Vær opmærksom på: