/ / Top 10 Yoga Poser til mænd

Top 10 Yoga Poser til mænd

Yoga for mænd: Mand i Yoga Pose

Jo, gutter er seje med yoga. Han må jo være opmærksom på, at det er det der gør dig bendy i sengen, for ikke at nævne chiller og sexier rundt omkring. Men har du inviteret din selvudråbte yoga-fortaler til en klasse for at finde det pludselig virker som om han er har været oplagring ærinder og forpligtelser for et år som en undgåelse strategi? Nå har vi fået nyheder for ham. Yoga er ikke bare for damerne, som Twilight og sociale badeudflugter. Yoga er også for mænd. Faktisk kan en yogaklasse om ugen eller bare et par præ-træningstryk øge udholdenhed, bygge styrke, forebygge skader og måske endda afværge hjertesygdomme for fyre.

"Mænd lider ofte af tæthed især ihofterne, skuldrene og skuldrene, der kan føre til skade eller svaghed, "siger Baron Baptiste, den berømte power yoga-ekspert og assistent coach med Philadelphia Eagles." Over-træning i en sport kan forårsage gentagne stress og andre mere alvorlige skader. Yoga er en træning i hele kroppen, der skaber både styrke og fleksibilitet. [De] skal have begge. Den ene uden den anden er en opskrift på katastrofe. "

Ikke sikker på hvor (eller hvordan) for at få ham til at starte? Få ham til at udøve disse 10 poser. Baptiste anbefaler at strække mændene "hårdeste pletter (som skuldre, hofter og lyske) og styrke musklerne, der ikke får kærlighed under træning i gymnastiksalen (som lav ryg og knæ). stadig jabbering om hans skatter eller rod i garagen kalder hans navn, tilbud om at være hans personlige instruktør og bestikke ham med efter-praksis belønninger om nødvendigt.

Se Top 10 for mænd
lysbilledshow.

For at finde flere gode træk til din mand, besøg Mænds Health Yoga Center.

Vær opmærksom på: