/ / 6 Wrinkle-Fighting Behandlinger, sorteret efter effektivitet

6 Wrinkle-Fighting Behandlinger, sorteret efter effektivitet

Når det kommer til at bekæmpe rynker, er der ensvimlende antal procedurer og produkter, der hævder at vende tilbage uret - og mange af dem bærer dyre prismærker. Men hvad virker der virkelig? Vi bad to ledende hudlæger til at rangere de behandlinger, der virkelig vil lede dig til line-fri hud og er værd at dine hårdt tjente dollars. Her er lowdown.

1. Solcreme

Du kan blive overrasket over at se denne unsexy arbejdshestøverst på listen, men bare iført solcreme hele året rundt, hjælper begge til at forhindre rynker og helbrede fine linjer ved at beskytte og lade din hud naturligvis reparere sig selv, siger Doris Day, MD, klinisk lektor i dermatologi ved New York University Langone Medicinal Center. Dine resultater vil dog kun være så gode som den formel du vælger: Sørg for, at det er en SPF på 30 eller derover for tilstrækkelig beskyttelse, og anvend det hver morgen til dit ansigt og hals - eller det tæller det ikke! EltaMD Klar UV Clear Broad-Spectrum SPF 46 ($ 32, dermstore.com) er en af ​​vores favoritter.

2. Botox, Dysport og Xeomin

Kendt som neuromodulatorer, disse tre populæreinjicerbare stoffer hjælper med at blokere muskelnerven signaler. Blokeringen svækker og forhindrer musklerne i at komme i kontrakt, hvilket resulterer i en afslappning af rynker i glat hud. "Botox er stadig den førende minimalt invasive procedure for rynker," siger David E. Bank, M.D., dermatolog i Mount Kisco, New York. Resultaterne varer typisk mellem tre til fire måneder, før en anden session er nødvendig. Ifølge RealSelf.com er gennemsnitsomkostningerne for Botox over USA ca. $ 525 pr. Session - selv om dette kan variere afhængigt af placering og mængden af ​​behandlet hud.

3. Retinol og antioxidanter

Af alle hudpleje ingredienser, retinol, aderivat af vitamin A, er den strengeste undersøgt og offentliggjort for at kæmpe rynker og hjælpe huden med at forynge. "Retinol bygger et tykkere kollagenlag, der gør huden til at se glattere og yngre," siger Day. Andre topantioxidanter, der virker godt, omfatter peptider, vækstfaktorer, stabiliseret C-vitamin og kobber, siger Day. "Brugt om dagen hjælper de solcreme arbejde bedre for at forhindre skade, og bruges om natten, de hjælper hud reparation skader gjort fra solen, forurening og stress," siger hun.

4. Laser Resurfacing

Laser resurfacing som Fraxel er en in-officebehandling der arbejder under hudens overflade for at slette solskader, der skaber linjer og rynker samt pigmentering og ar. Det hjælper også med at reducere udseendet af porer som en bonus. "Lysenergien, der bruges sammen med Fraxel, exfolierer de overfladiske hudlag og stimulerer hudens naturlige kollagenproduktion for at gøre glatning af folder og lommer, der forårsager rynker," siger Bank. En række få sessioner, der er adskilt et par uger fra hinanden, kan være nødvendige for optimale resultater, og behandlinger har typisk omkring tre til fire dages nedetid opsving bagefter. Forvent at betale alt fra $ 800 til $ 1.500 pr. Behandling afhængigt af din placering.

5. Voluma

I modsætning til tneurmodulatorer, der injiceresDirekte ind i rynker injiceres Voluma i kinder for at genoprette volumen og løfte huden tilbage på plads, hvilket forårsager, at rynkerne produceres fra sagging til at forsvinde. Hyaluronsyre, som kroppen producerer naturligt, er den vigtigste ingrediens, der findes i Voluma. Det giver den elasticitet og fylde vi taber med alderen, hvilket forårsager tabet i ansigtsvolumen, der fører til rynker. "Resultaterne er næsten øjeblikkelige med lidt genoprettelsestid, og fordelene varer i op til to år," siger Bank. Injektioner skal gå under blodkar for at minimere blå mærker og hævelse, tilføjer han. Voluma har et bredt omkostningsspektrum, da den anvendte mængde kan variere så bredt, men RealSelf nærmer sig intervallet mellem $ 800 og $ 2.500 pr. Behandling.

6. Nutraceuticals

Skønhedssupplementet indeholder antioxidanterog mineraler, der oversvømmes hylder i disse dage har virkelig resultater med rod i videnskaben. "Dette er en relativt nyere kategori af specifikke kosttilskud, der hjælper din hud til at forynge og anti-rynke indefra," siger Day. Det antages, at støttende hud med visse næringsstoffer vil give det det brændstof, det har brug for til at genopbygge mere effektivt. Der er dog en fangst: Du skal tage tilskuddet konsekvent for at se glattere hud - og har tålmodigheden til at gøre det i mindst tre måneder, inden du vurderer hudresultater. Dag anbefaler en nutraceutisk regime som ZSS Radiant Skin ($ 160, zss-skincare.com), som kommer sammen med ansigtsserum, eller du kan prøve apotekets alternativ Naturens Bounty Extra Strength Hair, Skin & Nails Gummies ($ 9, amazon.com).

Vær opmærksom på: