/ / The 4-Minute Circuit Workout for Sexy Arms og Abs

4-Minute Circuit Workout for Sexy Arms og Abs

For det meste, jeg kan lide at fokusere på total-bodytræning. Hvorfor? Når du allerede er presset til tiden, vil en træning, der retter sig mod alle dine store muskelgrupper, få dig mest bang for din buck.

Når det er sagt, kropsspecifik træning kan være en storsupplement til din ugentlige total-body rutiner. Hvad jeg elsker om denne træning er, at det tager princippet om en total-body-træning - at engagere så mange store muskelgrupper som muligt - men fokuserer på overkroppen og kernen. Resultatet: I stedet for at bare skifte isolation bevæger sig som triceps dips og biceps krøller arbejder du et hold af muskler inden for hver bevægelse for i sidste ende at give dig en stærkere, mere skulptureret overkrop.

Den bedste del? Du behøver ikke at bruge masser af sved for at få gode resultater. Med den rigtige vægt og den rigtige form vil dette kredsløb kun tage dig fire minutter. Det er det. Du kan selv gøre det eller tilføje det som en efterbehandler til en total-body-træning for at give dig mere af en overkropsbrænde. Jeg kan godt lide at smide den til enden af ​​et løb i gymnastiksalen. (Som løbere forsømmer mange af os ofte vigtigheden af ​​en stærk overkrop og kerne - det er en god måde at kompensere for alt det lavere arbejde uden at tage for meget tid på.) (Tone up, slå stress og føle dig godt med Rodales nye med Yoga DVD.)

Juster de vægte du vælger baseret på hvordan duføler den dag. Gå lidt tungere, hvis du føler dig stærk eller det er den eneste træning du laver, og gå lidt lettere, hvis du føler dig beskattet eller bruger dette som efterbehandlingskreds efter en hård træning. Fokus på at holde en stram, lige linje fra dit hoved til dine hæle i hele kredsløbet (tænk på at aktivt klemme dine gluter og din kerne under hver øvelse!) Og "stille" dine hofter. (Det betyder, at når du styrer vægten eller trækker den under dig, er dit mål at holde dine hofter så neutrale som muligt - lige og overfor gulvet i stedet for at rocke side om side eller op og ned.) Disse to ting vil ikke kun hjælper dig med at aktivere din kerne, de hjælper dig også med at afværge smerter i ryggen.

Vær opmærksom på: