/ / 5 ting der skete, da jeg forsøgte at gå 20.000 trin om dagen

5 ting der skete, da jeg forsøgte at gå 20.000 trin om dagen

20000 trin om dagen

Denne artikel blev skrevet af april Rueb og leveret af vores partnere på Forebyggelse.

Hej, jeg hedder april, og jeg er en Fitbit-aholic: Jeg har fået 10.000 trin hver dag hidtil i år. Og selvom det kan lyde som en ydmyg, kan jeg forsikre dig om, at det ikke er det.

Jeg ramte 10K hver dag, fordi jeg ikke har meget afet valg. Jeg bor 2,5 miles fra mit kontor, som ligger 20 minutters kørsel, en 30-minutters metrostur eller 45 minutters gang væk. Jeg har ikke en bil, og taxier ville gå konkurs i en uge. Metroen i New York er overfyldt, ofte uforudsigelig og koster 116,50 dollar om måneden. Medmindre temperaturen er i de enkelte cifre, eller det regner sideløbende at arbejde er normalt min bedste mulighed. Det er også en garanteret måde at få 9.000 trin om dagen, hvilket gør mit mål på 10.000 ikke meget af en udfordring. (Gå af 22 pund på bare 8 uger og få en MP3-afspiller!)

Så efter fem måneders logning størstedelen afmine skridt ved blot at pendle, begyndte jeg at føle, at jeg tog den nemme rute. Nogle af mine venner med Fitbits arbejder hjemmefra, er i bil i timevis hver dag eller er pensioneret, og de fik det samme, om ikke flere skridt end jeg var. Så efter måneder af at ramme mit mål uden meget anstrengelse besluttede jeg at tvinge mig ud af min komfortzone. Her er hvad der skete, da jeg forsøgte at fordoble mine daglige trin i en uge.

1. Jeg blev mere færdig på mindre tid.

Har du nogensinde rullet dine øjne på ideen omudøver som en kur for træthed? Jeg har, selvom jeg har set masser af beviser for, at motion kan faktisk øge dit energiniveau. Der er bare noget modstridende om at gøre en trættende aktivitet for at hjælpe dig med at føle dig mindre træt.

Nå, efter denne udfordring, er jeg ikke længere enskeptiker. Jeg opdagede hurtigt, at jo mere jeg skubbet fysisk på kroppen, jo lettere var det at fokusere. Selvom jeg måtte bruge mere tid på at gå og arbejde under denne udfordring, var jeg i stand til at udføre mere end normalt. Jeg krydsede arbejdsopgaver fra min to-do liste som det ikke var noget. Jeg løb ærger, som jeg havde lagt af i flere uger. Jeg læste endog en hel bog på en dag! Og ved et uheldig fald reducerede jeg betydeligt min daglige koffeinindtagelse. Jeg havde simpelthen ikke brug for det ekstra boost, at en kop kaffe eller min nuværende præference, en dåse af HiBall mousserende energi vand kan give.

2. Jeg sov som en baby.

Mens denne udfordring gjorde mig mere produktiv, var det også utroligt fysisk trættende

Vær opmærksom på: