/ / 7 tips til at knuse din næste Megaformer-træning

7 tips til at knuse din næste Megaformer-træning

megaformer træning

Der er ingen at komme rundt om: Megaformer i klasser som SLT, CHI50 og Studio MDR ligner en middelalderlig tortur enhed.

Med en kombination af muskel-quivering fjedre, remskiver og hængestropper er maskinen den vigtigste komponent i Lagree Fitness Method udviklet af Sebastian Lagree, ifølge selskabets hjemmeside.

I en nøddeskal, funktionen Lagree Method træningsprogrammerPilates-inspirerede træk, der fokuserer på styrke. Disse klasser har fået et ry i fitness verden som en af ​​de mest krævende klasser i et hav af tænder-slibning studio rutiner. Tag det, CrossFit.

"Det er svært, men det er en god ting," siger CheriByrd, ejer af Chi50, et Lagree Fitnessstudio i Chicago. Prislappen for nogle sessioner på disse maskiner kan også være torturøs. Hver Megaformer koster studiet omkring $ 10.000, hvilket sandsynligvis er, at studios opkræver $ 35 til $ 40 en klasse.

</ P>

En video indsendt af SLT Strengthen? Lengthen? Tone (@sltnyc) on

</ P>

Hvis du er som os, forkaster du den slags pengebetyder, at du vil dominere de 50 minutter modstandsuddannelse i hele kroppen. Ingen forvirring spiser din dyrebare tid, ingen forlader nogen muskel bagved. Sådan får du mest ud af hvert minut.

1. Husk 'Carriage' Vs 'Platform'
En note til nybegyndere: "Jeg fortæller altid nye mennesker, at det eneste, de skal huske, er, hvor vognen er, og hvor platformen er," siger Byrd. FYI: Platformen er det stationære rum på forsiden og bagsiden af ​​maskinen. Vognen er den ting, der glider mellem begge platforme. Boom.

Megaformere har numre trykt påvogne, så du ved, hvor du skal lægge dine hænder og fødder til hver bevægelse, og instruktørerne er uddannet til at snakke gennem hver øvelse detaljeret, så du ikke behøver at kigge op. "Så længe dine ører er åbne, er du god," siger Byrd.

2. Sadel op i midten
De fleste studier har ingen instruktør efterligningbevægelserne på en maskine i klassens forside, så hvis du er nybegynder eller usikker på din formular, undgå slutningen af ​​rækken, så du kan se dine naboer på begge sider. Endnu bedre - spørg instruktøren at plante dig mellem to erfarne klassekammerater. (Klar til en seriøs træning? Tjek kvinders sundhed Se Bedre Naked trænings-dvd.)

3. sænk din rulle
Momentum er et beskidt ord i Megaformer verden. Hvert skridt skal ske i et meget langsomt tempo, så du skal omfavne den rystelse. "Sænk alt ned til mindst fire tæller", siger Byrd. (Ja, det betyder, at hvert eneste lunge skal vare fire sekunder eller længere.) "Sådan tænder vi alle de langsomt trækte muskelfibre og tager dig til punktet muskel træthed, "siger hun.

4. Lav hurtige overgange
I modsætning til andre former for lav effekt træning, dukan forvente at svede (stærkt) i en Megaformer klasse. "Cardio-elementet kommer i spil, som du overgår hurtigt fra et skridt til det næste," siger hun. "Prøv ikke at hvile, så din puls holder op i de fulde 50 minutter."

5. Gå til ekstra kredit
Denne klasse fungerer, fordi det er temmelig megetumuligt at snyde, og det er nemt at forstærke intensiteten. Løft dine hænder op i luften for at teste din balance, tilføje en ny forår, eller sænke dine bevægelser til en fem eller seks tæller kan hjælpe med at rampe op i din brænde.

</ P>

Et billede indsendt af Brooklyn Bodyburn (@brooklynbodyburn) på

</ P>
Vær opmærksom på: