/ / De 3 mest almindelige hudfejl

De 3 mest almindelige hudfejl

Cellulite
Har brug for endnu en grund til at drikke vand, forbedredin kost og motion regelmæssigt? Den første plummer op hudceller, hjælper med at glatte udseendet af cellulite; den anden kan sænke kropsfedt (mindre fedt = mindre chance for cellulite); den tredje hjælper med fedttab og tilskynder til lymfatisk dræning (når lymfevæskens hvide blodlegemer bliver bakket op, kan de bidrage til udseendet af cellulite). Tilpas alle tre ind i dit liv, og du vil være godt på vej til mere perfekt hud.

Én gang om dagen kan du også behandle problemområdet med en over-the-counter creme indeholdende koffein, hvilket forbedrer fedtstofskiftet og reducerer puffiness ved at skylle overskydende væsker ud. Prøve Clarins Body Lift Cellulite Control ($ 68, clarins.com). For endnu bedre resultater, overvej Bliss Fatgirlslim Lean Machine ($ 145, blissworld.com); skal du bare anvende en koffeinspidsstødende creme på området og derefter bruge maskinen til forsigtigt at løfte og massere huden ind i vakuumenheden, hvilket hjælper med til at stimulere omsætning og glatte hud.

Hvis du søger at bringe de store kanoner i stykker,Cellulaze-en temmelig smertefri (takket være en bedøvelse) behandling, der involverer at indsætte et laserrør i huden til først at smelte fedt og derefter bryde op de fibrøse bånd, der fælder det - er den mest lovende indstilling i kontoret. Du har kun brug for en session, som koster omkring $ 2.500 til $ 5.000 pr. Behandlingsområde. (Eksperter har set en 75 procent reduktion i cellulite, der skal være permanent, men fordi behandlingen for nylig blev godkendt af FDA, er langsigtet virkningerne er stadig ukendte.)

Scars
Solen er en ar sarkens fjende: UV-eksponering kan forhindre farven i at falme. Så i et år efter at få et ar, dække det med tøj, et bandage eller solcreme. Du kan hjælpe med at flette og lette markeringen ved at bære en silikone gel pad (som ScarAway Silicone Scar Sheets, $ 20, ved Walgreens) over området i otte til tolv uger, eller gnidning på Mederma Advanced Scar Gel ($ 19, hos apotek), som indeholder et ærtreducerende løgekstrakt, en gang om dagen i mindst otte uger. (For ældre ar, skal du bruge det i seks måneder til et år for at se resultater.)

Hvis du har udviklet en keloid (en puffy, hævetar, der opstår, når kroppen overproducerer kollagen), din hud kan krympe det og dræbe kløen ved at injicere området med cortison, hvilket reducerer betændelsen og sætter bremserne på kollagenproduktionen. Disse skud er $ 100, og du kan få brug for et par af dem.

Strækmærker
Når strækmærker er nye og stadig røde, dekan behandles med Rx retinoidprodukter, hvilket øger kollagenproduktionen og forbedrer hudens elasticitet. Lasere som V-strålen eller Pulsed Dye Laser kan også hjælpe med at slette rødhed i nye mærker; Omkostningerne varierer fra $ 750 til $ 1.000 pr. behandling. Fraktionelle lasere er effektive til at krympe gamle strækmærker ved at stimulere kollagenproduktionen. Prisen er $ 750 pr. Behandling, og du har brug for fem.

Vær opmærksom på: