/ / 7 Superhydrerende ansigtsprodukter, der ikke giver dig en skinnende pande

7 Superhydrerende Face Products, der ikke giver dig en skinnende pande

vand-infunderede skønhedsprodukter

Der er ikke noget lige så tilfredsstillende som en storglas isvand på en svirrende sommerdag. Det slukker din tørst, afkøler dig, genopliver din krop, og er de go-to-drink celebs sværger for bedre hud. For nylig har mega-hydratoren også lavet sin vej fra din vandflaske til dine yndlings hudsparere.

"Vand er ikke kun vigtigt for vores samledesundhed, men også for vores hudceller at fungere ordentligt, "siger Joshua Zeichner, M.D., en hudlæge i New York City. "H2O-infunderede produkter giver os en ny måde at levere og vedligeholde høje niveauer af hydrering til vores ansigt og krop."

Tjek disse vand-infunderede produkter, der giver huden en kæmpe gulp af smukhed.

vand infunderede skønhedsprodukter

Mælk Makeup Kølevand

Det er din one-stick løsning for at holde chillden her sommer. Stash denne jack-of-all-trade gel (en blanding af havvand og koffein) i dit køleskab, og brug det til at prale huden, de-puff under øjet poser, og tilføj en lysende overflade, hvor som helst et lille boost.

Købe det: $ 24, sephora.com

vand infunderede skønhedsprodukter

Dr. Jart Water-Full Hydrogel Mask

Forøg dit ansiges dugniveauer ved at smide på en vandbaseret arkmaske. Prøv at bruge det efter en lang flyvning, en hele dagen pool sesh eller en sen nat på byen, hvor du havde et for mange glas rose.

Købe det: $ 9, drugstore.com

vand infunderede skønhedsprodukter

Tarte Rainforest of the Sea Marine Boosting Mist

Kan du ikke stoppe dagdrømning af stranden? Få din løsning ved spritzing på denne forfriskende blanding af hydratiserende havvand og blødgør havblomstekstrakt. Det holder sminke på plads, reducerer udseendet af porer og forfrisker træt hud.

Købe det: $ 25, sephora.com

vand infunderede skønhedsprodukter

Stila Aqua Glow Serum Foundation

At sætte dit bedste ansigt fremad har aldrig været nemmere: Denne lette fundament giver dig ikke blot en strålende glød, den er også lavet med ioniseret H2O, der nærer og fugter.

Købe det: $ 45, stilacosmetics.com

vand infunderede skønhedsprodukter

Origins Hit Refresh Cooling Moisturizer med Hawaiian Mineral Water

Du behøver ikke at bestille en tur til Hawaii for at høstefordelene ved deres mineral-infunderede vand. Det er i denne kølemiddel fugtighedscreme, der er perfekt til rehydrering og forfriskende hud efter en lang, svedelig træning.

Købe det: $ 33, sephora.com

vand infunderede skønhedsprodukter

Neutrogena Hydro Boost Water Gel med SPF

Varmere temperaturer betyder, at du vil have på diglettere tøj og grøft de tunge ansigtsfugtighedscreme. Påfør denne vand-gel hybrid hver morgen for at slukke din hud og beskytte mod UV-stråler.

Købe det: $ 19, neutrogena.com

vand infunderede skønhedsprodukter

Garnier Micellar Cleansing Water All-in-1 Makeup Remover & Cleanser

Dovne piger glædes! Vi har fundet din nye hudpleje bestie. Micellar vand er formuleret med antioxidantrige mineraler og fjerner vandtæt makeup samtidig med rensning. Ingen skylning påkrævet.

Købe det: $ 9, garnierusa.com

Vær opmærksom på: